NIEUWS

19-05-07

Het heeft even geduurd, maar vandaag zijn de laatste wist u dat'jes en foto's geplaatst. De foto's staan natuurlijk weer in het fotoboek. De wist u dat'jes zijn hier te lezen.

15-04-07

Over een paar uurtjes stappen Jet, Geke en Tamara alweer in het vliegtuig terug naar Nederland. Ellen, Leonie en Marinda gaan nog een weekje vakantie vieren. In tussen tijd kunnen jullie nog weer een paar verslagen lezen en wat foto's bekijken van en over de laatste week in Nickerie. Dit 9e reisverslag is hier te lezen.

Tevens hebben de dames een verslag geschreven over wat ze met het sponsorgeld hebben gedaan. Dit staat hier.

Ook zijn er weer een aantal foto's in het fotoboek geplaatst.

06-04-07 Nee, helaas geen nieuw reisverslag vandaag. De meiden hebben wel alweer een nieuw verslag klaar, maar vanwege de drukte en het feit dat in Nieuw Nickerie op Goede Vrijdag alles dicht is (dus ook het internetcafé) hebben ze het nog niet hierheen kunnen sturen. Vanavond worden de dames om 18:00 uur (Surinaamse Tijd) opgehaald voor de reis naar Paramaribo. Morgenvroeg om 7:00 uur (ST) zullen ze vanaf daar de reis voort zetten naar de binnenlanden van Suriname. Woensdag keren ze weer terug naar de bewoonde wereld. Dan volgt er hopelijk ook weer een verslag...
02-04-07 De foto's zijn toegevoegd in het fotoboek.
31-03-07

Vanaf vandaag zijn er weer 3 nieuwe verslagen te lezen.

Het eerste verslag is reisverslag deel 8, ditmaal over het weekend in de binnenlanden en de verjaardag van Geke. Deze is hier te lezen.

Naast dit 8e "vakantieverslag" hebben de dames schijnbaar toch ook nog iets aan hun afstudeerproject gedaan. :-)

Het 2e verslag over het "suicide project" van Geke, Leonie en Tamara is hier te lezen.

Het 2e verslag over het "vrouwenparticipatie project" van Jet, Ellen en Marinda is hier te lezen.

Ook zijn er weer foto's gemaakt, maar deze konden nog niet verstuurd worden. Deze volgen dus binnenkort.

21-03-07

Met de meiden gaat het naar omstandigheden goed, maar zoals de naaste familie en kennissen wel al zullen weten, zijn ze afgelopen zaterdag betrokken geweest bij een ongeluk met dodelijke afloop. In het verslag wat vandaag geplaatst is staat beschreven wat er gebeurt is en wat de gevolgen van dit ongeluk zijn. Hieruit blijkt wel dat er nog grote verschillen zijn tussen Nederland en Suriname.

Gelukkig staat er niet alleen maar narigheid het verslag, dus lees het maar snel hier. Ook zijn er weer foto's in het fotoboek geplaatst.

16-03-07 De foto's staan er nu ook op!
15-03-07 Zojuist is er via de email reisverslag numero 6 binnengekomen. Ditmaal over de jungletocht naar de Blanche Marie watervallen. Deze is hier te lezen. De foto's zullen zo spoedig mogelijk volgen.
08-03-07 Per ongeluk is gisteren het oude verslag over het project "suïcide onder hindoestaanse jongeren" geplaatst. Dit is vandaag verbeterd en nu staat er dus ook daadwerkelijk het verslag van de bevindingen tot nu toe. Hieronder kun je klikken om dit verslag te lezen.
07-03-07

Vandaag zijn er 2 verslagen en 14 foto's geplaatst. Het eerst verslag is dat van Geke, Leonie en Tamara over hun "suïcide onder hindoestaanse jongeren project". Deze is hier te lezen.

Het tweede verslag wat vandaag geplaatst is, is het 5e reisverslag. Ditmaal staat Holi Phagwa centraal. klik hier om deze te lezen. De foto's zijn weer te zien vanuit het daarvoorbestemde fotoboek.

02-03-07 De dames zijn het laatste weekend van februari naar Paramaribo geweest. Ook hier is weer van alles gebeurt. klik hier voor het 4e reisverslag.
24-02-07

Jet, Ellen en Marinda van het "vrouwenparticipatie project" hebben een verslag geschreven over hun bevindingen tot nu toe. Klik hier om deze te lezen. Ook is er in het fotoboek een foto geplaatst van het engste huisdier tot nu toe... :-)

19-02-07 Afgelopen week hebben de dames weer van alles beleeft, met als hoogtepunt een vissurvival. Gelukkig hebben ze het allemaal weer overleeft, want er is alweer een reisverslag. Deze staat hier. De bijbehorende foto's staan in het fotoboek.
15-02-07 Wist u dat....
13-02-07 Sinds vandaag staat er een artikel op www.nickerie.net. Dit is DE nieuws site van Nieuw Nickerie en omgeving. Klik hier om het artikel te lezen.
12-02-07 We zijn 5 dagen verder en de dames hebben alweer heel wat beleeft. Gelukkig willen ze ons graag op de hoogte houden, klik hier voor het 2e reisverslag! En hier voor de foto's
07-02-07 Het eerste reisverslag staat erop! Klik hier. Voor de eerste foto's tot vandaag klik hier.
06-02-07 Even weer een kleine update, de dames zijn inmiddels veilig aangekomen in Nieuw Nickerie. Het was een lange reis van ongeveer 4,5 over +/- 235 km met hun zessen in een 7-persoons busje zonder bagageruimte...
05-02-07

Zoals al te lezen was in het gastenboek zijn de dames inmiddels veilig aangekomen in Paramaribo. Er is al enig internetcontact geweest, maar nog niet genoeg om een reisverslagje te sturen. Maar goed, een beetje "deskresearch" doet wonderen :-) Klik hier voor een foto van het "Guesthouse" waar de dames vanaf hun aankomst tot dinsdag verblijven en voor de liefhebbers een link naar Google Earth waar dit gebouw staat.

17-01-07: Woensdag 17 januari stond er een artikel in "de Lemelervelder" over de presentatie van Marinda bij de Brugkerk in Lemelerveld. Klik hier om het pdf-bestand te lezen.
07-01-07: Afgelopen zondag heeft Marinda tijdens de kerkdienst een toelichting gegeven over het project. De aankondiging is hier te lezen
03-11-06: Afgelopen woensdag stonden we in de Meppeler Courant. Klik hier om het ingescande artikel te lezen.
31-10-06: Vandaag stond er op NieuwsTV Meppel het volgende bericht. Klik hier.
23-10-06: Vorige week hebben we te horen gekregen dat we subsidie krijgen. Dit is natuurlijk heel goed nieuws!
05-10-06: Onze website is vandaag online gegaan. Er moet nog veel aan gebeuren, maar het begin is er!